Workshops

Werkgeluk verspreiden

 

Workshops

Werkgeluk verspreiden

In deze workshop ga je in groepsverband op onderzoek naar persoonlijk werkgeluk en de betekenis van werkgeluk binnen de organisatie. Werkgeluk op de werkvloer verspreid zich via die personen die hun eigen werkgeluk weten te managen. Het begint bij het ontdekken van ons eigen werkgeluk.

Als groep werk je aan een persoonlijke WerkGelukMachine tijdens bijeenkomsten, online meetings en coachingsmomenten. Inspiratie en inzicht groeit tijdens het maken van afwisselende opdrachten, vragenlijsten en het uitwisselen van ervaringen. Werkgeluk krijgt een concrete betekenis en je gaat zien waarom werkgeluk er in jouw functie toe doet. Het is spelenderwijs ontdekken waarom geluk in het werk er toe doet.

Afhankelijk van de groep kan de workshop worden toegespitst op het stimuleren van werkgeluk op de werkvloer, het vergroten van intrinsieke motivatie onder medewerkers, het ontdekken van potentieel binnen een afdeling, het vinden van creatieve mogelijkheden om een positieve mindset te stimuleren etc.

Een gemiddeld traject kent de opzet van:

  • 5 bijeenkomsten

  • tussentijdse online groepsmeetings

  • 2 individuele coachingsgesprekken per persoon

Het naslagwerk bestaat uit:

  • een persoonlijke map WerkGelukMachine

  • formulieren van de opdrachten en vragenlijsten

  • concrete initiatieven en ideëen voor meer werkgeluk op de werkvloer

Duur traject:

Half jaar/driekwart jaar

Kosten:

Op basis van offerte.

 

Waar vinden de workshops plaats?

Op het werk in een aparte ruimte. Het doel van de workshops is het vergroten van jouw werkgeluk en het verspreiden van werkgeluk op de werkvloer. De beste manier om dat te realiseren is brainstormen over werkgeluk in de omgeving waar jullie het gaan toepassen.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Joep van den Beuken.

06 23 01 92 94

 

©2018 by Werkgelukmachine. Proudly created with Wix.com