top of page

Anouk Hemel

Anouk2.heic

Psycholoog Arbeid & Organisatie

Anouk weet op een prikkelende manier inzichten te geven op het gebied van positieve psychologie. Met haar ruime ervaring als organisatiepsycholoog en operationeel manager, weet ze een brug te slaan tussen wetenschap en de dagelijkse praktijk binnen organisaties. 

Haar kracht ligt in het begrijpelijk uitleggen waarom bepaalde inzichten er toe doen, zonder onnodig gebruik van vaktermen. Ze weet situaties snel in te schatten en haar adviezen hierop aan te passen. Kenmerkend is haar betrokkenheid en hartverwarmende gulle schaterlach.

Hiernaast verzorgt ze wekelijks yogalessen in Bilthoven en Zeist.

06 38 77 05 90

Joep van den Beuken

IMG_7635_edited_edited.jpg

Organisatiepsycholoog, consultant werkgeluk

Joep weet op heldere wijze de vraag van een bedrijf te vertalen naar een aanpak. Hij heeft ruime ervaring als het gaat om accountmanagement en relatiebeheer, waarin een positieve en integere samenwerking voorop staat.

Zijn kracht ligt in het zien van de mens achter de functie, waardoor het contact persoonlijk en vertrouwd is. Het lukt hem om op integere wijze een behoefte van een bedrijf te verduidelijken. Hij staat bekend om zijn vriendelijke en oprechte houding naar anderen toe.

 

Hiernaast beoefent hij intensief kempo (een Chinese verdedigingskunst) en springt soms bij als sempai in de lessen in Zeist.

06 23 01 92 94

handshakes

Werken aan een betere toekomst

Werken is meer dan 'geld vergaren' of 'winst maken'. Werken wordt pas waardevol als je iets kunnen betekenen voor anderen, als je meer werkt vanuit jouw eigen waarden en als je vooral plezier vindt in hetgeen je doet. Als je werkgeluk centraal stellen, word je daar allemaal beter van, zowel jij als het bedrijf.

Werken aan geluk is werken aan een betere wereld om jou heen. Je haalt het beste uit jezelf in jouw werk, je neemt deze positieve energie mee naar huis en dat bepaalt hoe jij omgaat met jouw dierbaren. 

Onze missie is het creëren van meer gelukservaringen bij jou, zowel in het werk als in het leven!

bottom of page